Labels

Monday, 22 July 2013

GERAKAN PRIHATIN CETAK ROMPAK TERKESAN DGN MAHASISWA PRIHATIN ORI

Siapa yang muncul dahulu....  cube lah check kiter punye history story , Mahasiswa Prihatin telah bangkit sejak 2011

Siaper erkkk yg guna dan ciplak logo dan nama mahasiswa prihatin..... pipi tak mancung pun tapi pipi jer yang tersorong-sorang....

Kiter nak tengok geng baru yang menciplak logo dan nama mahasiswa prihatin edisi baru di bawah pimpinan murabbi Us Redho sejauh mana beradabbbbbb...!!!

Kami team mahasiswa prihatin ori tak akan ganggu, but jgn lerr kater u all tu ori  sedang kan u ciplak. Kira baiklah kami tak ambil tindakan undang-undang menciplak and then nk tuduh kiter pulak yg tiru n ciplak... Ini bukan ajaran Us Redho krn gerakan baru ni , gerakan berakhlak.

Selamat berjuang !!


0 comments:

Post a Comment